Inbraakinstallaties

Inbraak in woningen speelt helaas een grote rol in het dagelijks leven. Overal waar mensen werken en wonen bestaat het risico dat er ingebroken wordt. Het kennen en beheersen van deze inbraakrisico’s is specialistenwerk. Iets wat u aan Electricz kunt overlaten . Wilt u uw woning en waardevolle bezittingen beschermen tegen inbraak? Electricz biedt graag een passende oplossing voor inbraakbeveiliging. Als specialist op het gebied van inbraakinstallaties zetten wij dagelijks de juiste middelen en technieken in om optimale veiligheid te waarborgen.


Op welke manier u uw pand en bezittingen laat beveiligen hangt af van een aantal situaties. Hoe groot is uw woning of pand? Wilt u uitsluitend een alarm of ook camerasystemen?  Graag komen wij uw situatie bekijken om een passende installatie aan te bieden. Welke u ook kiest, alle inbraakinstallaties hebben het doel om ervoor te zorgen dat een indringer in uw pand of woning wordt gedicteerd. Door middel van een alarmmelding staan de juiste personen vanuit de meldkamer direct bij u op de stoep.


Electricz werkt met systemen die voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving. Dit zijn uitsluitend de beste kwaliteitsproducten van innovatieve merken binnen de beveiligingsbranche. Door dit te combineren met mijn vakmanschap verzeker ik u van een uitstekend werkend beveiligingssysteem. Wanneer u een afspraak maakt kom ik graag bij u langs en bespreken we de mogelijkheden. Ik beoordeel, welk systeem het meest passend bij uw situatie is. Indien wenselijk kan ik ook voor u uitzoeken wat de eisen van uw verzekeraar zijn. Het kan namelijk voorkomen dat uw verzekeringsmaatschappij een inbraakinstallatie eist.Camera systemen

Veilig wonen en werken zorgt voor prettig wonen en werken. Onbezorgd uw kantoor of woning voor een nachtje, week of langer achterlaten kan uitsluitend wanneer u kan vertrouwen op goede inbraakbeveiliging. Met een aantal goede installaties en camerasystemen van Electricz kunt u de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen. Met jarenlange ervaring in inbraakbeveiliging kan ik camerasystemen leveren en installeren. U kunt rekenen op betrouwbare kwaliteit, service, kennis en advies van hoge klasse. Door goede montage en installatie van camerasystemen creëren wij samen een veilige woon/werkomgeving.

Wanneer u een oplossing zoekt tegen inbraak kan ik u helpen. In steeds meer woningen, kantoorpanden en winkels wordt gebruik gemaakt van camerasystemen. Deze hebben een preventieve werking en zorgen voor een groter veiligheidsgevoel bij uw gezin, personeel of klanten. Met goed werkende camerasystemen kunnen we er samen voor zorgen dat uw spullen beschermd worden tegen diefstal. Tevens heeft u harde bewijzen wanneer zich dit toch voordoet. Om de juiste camerasystemen in te zetten en in te stellen ben ik u graag van dienst. Ik geef advies over de soorten apparatuur en verzorg de installatie.

Als u graag camerasystemen wilt laten installeren heeft u keuze uit verschillende soorten en kwaliteit. Welke camera past bij uw situatie hangt af van een aantal factoren. Wilt u deze zowel ’s nachts als overdag gebruiken? Wilt u de camera zelf kunnen besturen? Wilt u de beelden direct op uw smart Phone kunnen bekijken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag kom ik de situatie bekijken zodat ik samen met u passende systemen kan adviseren en installeren.

Wilt u meer veiligheid creëren? Een veel voorkomend incident vast kunnen leggen? Een beter overzicht over uw terrein krijgen? Met een passend camerasysteem bieden wij hiervoor de oplossing. Voor elke situatie en specifieke locatie is een andere camera geschikt. Laat u daarom goed adviseren over een passend systeem. Meer informatie over mijn diensten? Neem contact op met Electricz.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram