Wanneer u momenteel bezig bent met het verbouwen of bouwen van een woning, krijgt u gegarandeerd te maken met de noodzaak van elektra in uw nieuwe deel. U wilt immers ’s avonds het licht kunnen gebruiken, er moet wellicht een mogelijkheid bestaan om televisie te kunnen kijken of radio te kunnen luisteren, enzovoorts. Gelukkig sta ik klaar om u te helpen bij het aanleggen van elektra. Ook wanneer uw huidige elektra niet naar uw zin gelegd is, kan ik u komen helpen bij het verleggen ervan. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin u een extra stopcontact wenst in een bepaalde kamer of een extra aansluiting voor uw verlichting of de aansluiting van een wasmachine en/of droger.

Heeft u een eigen bedrijfspand, ook dan kunt u mij inschakelen voor alle technische klussen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzamen door middel van LED verlichting.

Elektra aan laten leggen

Elektra aanleggen in is een werkzaamheid waar ik veel expertise in heb opgebouwd de afgelopen jaren. Het uitvoeren ervan is dan vaak ook snel gedaan, zodat u al snel kunt genieten van uw televisie, verlichting of CV. Het aanleggen van elektra kan in de vorm van het leggen van elektriciteitskabels onder uw woning of tuin, maar bijvoorbeeld ook in de vorm van het aansluiten van stopcontacten in kamers, aansluitingen voor uw televisie en radio of contactpunten voor de verlichting in kamers.

Hoewel het aanleggen van elektra vaak ook zelf te doen is, zeker als u enige kennis heeft over het werk van elektriciens, heeft u met de hulp van een erkende monteur de zekerheid dat uw elektra op een veilige manier is aangesloten. De kans op kortsluiting of bijvoorbeeld een stroomstoring wordt hierdoor zo klein mogelijk.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram